Nekiestek a fórumozók egy apának, aki szerint az anyának kellene fizetnie a tápszert

Forrás: Dreamstime -
szoptatás család anya fórumozó tápszer apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekiestek az internetezők annak az apukának, aki arra kérte a feleségét, fizesse saját maga a gyermekük tápszerét.

Hatalmas vita robbant ki az egyik internetes fórumon. Az történt ugyanis, hogy egy férj elmesélte a fórumozóknak, hogy a felesége mennyire kiakadt rá az után, hogy arra kérte őt, ha már nem szoptat, fizesse saját maga a gyermek tápszerét.

Az apuka részletesen is kifejtette, mi történt. A felesége hat hónapig szoptatott, majd azzal az indokkal, hogy teljesen kivan, abba akarja hagyni az anyatejes táplálást és tápszerre vált.

Az apuka szerint az anyukának kellene fizetnie a tápszert Forrás: Dreamstime

Úgy gondolom, ha ok nélkül ezt csak így kitalálta, akkor innentől kezdve fizesse ő maga a tápszert. Ő maga hozta meg ezt a döntést, beleszólásom sem volt, pedig nagyon rosszul állunk anyagilag. És még ő nevez engem s*ggfejnek..." – idézi a férfi szavait a Mamamia.

Ekkor tört ki a botrány: a felhasználók nagy része nekiesett a férfinak, mondván, az ő gyereke is kicsi, és egyébként is, hogy mondhat olyat, hogy ok nélkül hagyta abba a szoptatást a felesége...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.