Így várta haza a család Lilut és az újszülött babáját

otthon szülés Lilu kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu és újszülött kisfia, Félix hazatérhetett a kórházból. Az új családtagot az édesapa és a nagytesó, a 10 éves Dávid is nagyon várta már.

Különleges meglepetéssel készült Lilu férje és nagyfia, Dávid a kis Félix hazatérésére. A műsorvezető az Instagramon osztotta meg örömét.

"Vannak pillanatok, amikről már akkor tudja az ember, hogy soha nem felejti el, amikor éppen megtörténnek... ilyenből az elmúlt héten volt néhány... amikor egyszerűen túlcsordult a szívem. Ilyen volt, amikor hazaérkezünk először négyen... és a nagytesó megmutatja Félixnek az otthonát... és ahogy a családom készül és vár minket... ahogy minden jobb, mint ahogy el tudtam volna képzelni... mert már NÉGYEN vagyunk. Ahogy Anyukám mondja: Cincikém ez a kisfiú egy áldás... és igen.. ezt érzem...." – írta a lufis fotóhoz Lilu.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.