Modellversenyt nyert Dubajban a 15 éves Budai Luca

Forrás: Fashion Kids Hungary -
modellverseny gyerekek Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar gyerekek jeleskedtek a Dubajban megrendezett tavaszi International Kids Fashion Weeken. A nemzetközi versenyen a 15 éves Budai Luca tini kategóriában első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat Londonban.

Néhány napja ért haza Dubajból a FashionKids Hungary modellügynökség 13 fős csapata, ahol már hagyományosan minden évben nagyon várják a magyar gyerekeket. A tehetséges gyermekmodellek és kísérőik az International Kids Fashion Weeken vettek részt az Egyesült Arab Emírségekben, ahol több fotózás és divatbemutató szereplői is lehettek.

A divathét egyben modellverseny is volt: számos ország gyermekeit figyelte a zsűri, amely kifejezetten bőkezű volt díjak tekintetében a magyar mezőnnyel. A 15 éves Budai Luca külföldi tervezők ruháiban állt a kifutóra, és nagy büszkeségünkre tini kategóriában első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat Londonban. Luca olyan országok versenyzőit utasította maga mögé, mint India, Afrika vagy Pakisztán.

Budai Luca nyert Dubajban Forrás: Fashion Kids Hungary

A 4 éves Karsai Boglárka a maga korosztályában ugyancsak fődíjat kapott, Németh Csengét a legszebb modellnek választották meg, Gergely Kasszandra pedig különdíjas lett.

A FashionKids Hungary modellügynökség vezetője, Bartalovics Ildikó elmondta: szintén büszkék lehetünk Gál Kristófra és Juhász Danira, akik a fiú kategóriában értek el szép eredményt. Rétegi Lili, Tóth Kira, Maja és Habony Bianka és a 2,5 éves Borsos Judit Zorka pedig a bemutatókon, a versenyeken és a fotózásokon álltak helyt ügyesen.

Legközelebb Las Vegasban izgulhatunk a magyar gyerekmodellek sikereiért.

Pózolás a sivatagban Forrás: Fashion Kids Hungary

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.