Luxusvillát akart vásárolni a férfi, helyette egy gyepfoltot kapott

Forrás: Thinkstock -
vásárlás Villa aukció luxusvilla gyep per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerville Holness azt hitte, hogy potom pénzért jutott egy floridai luxusvillához, ám kiderült, hogy csak az előtte lévő gyepcsíkot vette meg. Megpróbálta visszaszerezni a pénzét, ám ez nem sikerült.

Egy internetes aukción vásárolt Kerville Holness, aki azt hitte, hogy 9100 dollárért vásárolt egy luxusvillát, amely valójában 177 ezer dollárt ér. Olyannyira megörült a hirdetésnek, hogy el sem olvasta figyelmesen a szöveget. Pedig abban leírták, hogy valójában nem a villára vonatkozik a hirdetés, hanem az előtte lévő gyepcsíkra – írja a Daily Mail.

Próbálta visszaszerezni a pénzét, amikor rájött, hogy mi történt, de nem sikerült. Perre vitte az ügyet, ahol a bíróság megállapította, hogy ugyan voltak hiányosságok a hirdetésben, világosan leírták, hogy mit kínálnak eladásra.

Ha kíváncsi vagy a gyepcsíkra, amely mostantól Holness tulajdona, kattints ide!

Az internetes vásárolta a gyepcsíkot a férfi Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.