Gyermekjóléti szolgálat munkatársának jelenlétében találkozhat Junior exe és kisfiuk

Forrás: Instagram/l.l.junior -
LL Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a Bors úgy tudja, LL Junior exe, Csilla csupán videón láthatta fiát, Lacikát, addig a Blikk arról ír, hogy bár a pár nagyobbik gyermeke, Lacika a tragédia óta az édesapjánál van, rendszeresen találkozik az édesanyjával is. Junior és ügyvédje, dr. Mester Csaba azt szeretnék, ha a nyomozás lezárásáig ez így is maradna.

Kisfiuk, Dávidka halála után megromlott a volt pár kapcsolata, most úgy tűnik, közelítenek egymáshoz.

"Már mindketten sokkal békésebbek. Bár Junior eddig sem akart vitát, így hozta a helyzet. Nagyon sajnálja Csillát, hiszen tudja, min megy keresztül. Ő volt ott a kisfiúval, végignézte a tragédiát. Csak ő tud neki segíteni, mert ugyanazt a fájdalmat élik át mind a ketten. Dávidka az ő szerelmük csodás ajándéka volt, akit mindennél jobban szerettek. Hatalmas fájdalom ez, de támogatják egymást a gyászban" - mondta el a Blikknek a zenész menedzsere, Száva Rita.

Forrás: Instagram/l.l.junior

"Teljesen érthető ügyfelem álláspontja, majd a büntetőeljárás dönti el, hogyan tovább. A mai napon beadtuk az ideiglenes elhelyezésre vonatkozó kérvényt, hogy amíg ki nem derül, az édesanyának milyen szerepe volt a balesetben, addig Lacika az édesapjával maradjon" - nyilatkozta a lapnak Mester Csaba. Az ügyvéd arról is beszélt, hogy a szülők azt szeretnék, ha Lacikának a lehető legjobb lenne: megemlítette, most tanul biciklizni, a szülők pedig együtt örülhettek a kisfiú első megtett métereinek, hiszen Junior képeket és videókat is küldött a nagy pillanatokról Csillának.

"Junior engedi, hogy Lacika találkozzon az édesanyjával, ám szeretné, ha ezt a gyermekjóléti szolgálat munkatársának jelenlétében tenné. A kisfiúnak még mindig nehéz feldolgoznia, hogy a testvére elment, gyakran kérdezi, mikor jön haza a kórházból" - tette hozzá Junior ügyvédje, dr. Mester Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.