A nőiességed kiteljesedésével boldogabb és sikeresebb lehetsz

Forrás: pixabay.com -
boldogság siker család nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érezted már azt egyik-másik nőtársadat látva, hogy mennyire harmonikus, felszabadult, boldog nő, és vágytál arra, hogy Te is azzá válj? Pedig megvolt benned valaha az örömteli, kacagó kislány, a céltudatos fiatal nő, mégis, valahol út közben elveszett ez a varázs. Párkapcsolati nehézségek, egészségügyi gondok, amik kifejezetten a nőiség szerveit érintik, meddőség, elférfiasodás következtek ezután? Ezekkel a problémákkal egyre több nő küszködik, sokan abban a hitben, hogy egyedül vannak helyzetükkel. A megoldás a nőiességeddel kapcsolatos tanult és öröklött blokkok oldása, ami tanulható, általa az életed több területén – párkapcsolat, szex, család és harmonikus kapcsolatok – egyaránt sikeresebb lehetsz.

A nők különböző életszakaszaikban hatalmas testi és lelki változásokon mennek át, és mindegyiknek megvan az a feladata, tapasztalata, amit megélve egyre teljesebbé válhat az élete minden területén. Korábban a generációk együttélésekor átadták a tudást a fiatalabbaknak az idősebbek, ma azonban egyre elszigeteltebbek, magunkba fordulóbbak vagyunk, és legtöbbször akkor kezdjük el keresni problémáink okát, amikor már hosszú ideje boldogtalanul éljük meg a szerepeinket, esetleg már testi betegségek is kialakultak.

Hogyan alakulnak ki a női mintáink?

A családi mintáinkat 7 éves korunkig magunkévá tesszük, és öntudatlanul ismételjük anélkül, hogy megkérdőjeleznénk azokat.

Olyan kérdések is hatnak ránk, mint például édesanyánknak milyen volt a saját nőiességével a kapcsolata? Egyenrangúnak érzi-e, érezte-e magát a családban? Mit lát, hall a társadalomból a nőiességgel kapcsolatban? De befolyásol az is, hogy a születés után rögtön elválasztják-e az anyát a gyermekétől, aki így megéli a magára hagyatottságot, kiszolgáltatottságot, ami észrevétlenül épül be személyiségébe és hatni fog rá felnőve is.

Gyógyuljunk testiekben és lelkiekben, és egy kiteljesedett, boldog nővé váljunk, aki örömmel éli meg a mindennapjait. Forrás: pixabay.com

Mindezek pedig összeadónak és felnőve azzal szembesülünk, hogy nem a saját életünket éljük, hiányzik az önbizalmunk, nem tekintenek ránk nőként a férfiak, vagy rengeteget harcolunk a mindennapokban és egyre kevesebb öröm ér minket. A nők számára különösen fontos a kommunikáció, a támogató közösségek, ahol nyíltan megmutathatják a gyenge pontjaikat, érezve, hogy nincsenek egyedül. Ha pedig e mellé egy olyan tudás és tapasztalat is támogatja őket, ami már számtalan nőiséggel kapcsolatos nehézségen segítette át őket, akkor elindulhatnak a gyógyulás útján.

Mikor keresd nőiességedben a probléma okát?

Ma már az orvostudomány is elismeri, hogy a betegségek nagy része pszichoszomatikus eredetű, de szerencsére éppígy meg is előzhető, ha időben elkezd foglalkozni vele az ember.

Hogyan hat a mindennapi életre, ha jól kezded működtetni a női minőséged?

A mindennapi életben való sikereinknek is feltétele, hogy meg tudjuk élni azt a minőséget, amivel születtünk.

Aki ezt képes megélni, önmagát ismerve tudatosan dönteni ahelyett, hogy automatikusan reagálna helyzetekben, az észreveszi, hogy a mindennapi harcok helyett harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban tud működni. A hozzáállásunkon múlik mindez, hiszen ma már minden a rendelkezésünkre áll, hogy ha elakadtunk, feloldjuk azokat a gátjainkat, ami a vágyott életünk elé akadályt állít. Gyógyuljunk testiekben és lelkiekben, és egy kiteljesedett, boldog nővé váljunk, aki örömmel éli meg a mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.