Laurent Simons, a kilencéves zseni: hamarosan diplomázik

Forrás: NORTHFOTO -
kisfiú diploma zseni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A belga Laurent Simons legalább 145-ös IQ-val rendelkezik, és hamarosan diplomázik. Így ő lesz a legfiatalabb diplomás az egész világon: még csak 9 éves.

Hamarosan végez a villamosmérnöki alapkézésével a belga csodagyerek, Laurent Simons, ezzel pedig ő lesz a legfiatalabb diplomás a világon. A kilencéves fiú azt tervezi, hogy ezután PhD fokozatot szerez, de azt egyelőre nem tudja, hogy hol. Látva a kisfiú zsenialitását számos neves egyetem megkereste már, így bőven lesz lehetősége arra, hogy kiválassza a számára legmegfelelőbbet.

Laurent Simons, a kilencéves zseni: hamarosan diplomázik Forrás: NORTHFOTO

A fiú családjában sok orvos van, a szülők azonban egyelőre még nem találtak magyarázatot arra, hogyan lettek ilyen különleges képességei a gyermeknek. Édesanyjának azonban van egy teóriája: "Nagyon sok halat ettem a terhesség alatt" - mondta nevetve a CNN-nek. A legalább 145-ös IQ-val rendelkező Laurent szülei arra is figyelnek, hogy a tanulmányai mellett gyermek is tudjon lenni a fiú: sokat játszik a kutyájával és a telefonján is szeret szórakozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.