Legyen minden családnak boldog karácsonya!

Forrás: Shutterstock -
karácsony ajándék manna2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meleg szoba, kint hatalmas hópelyhek, szerető család, színes papírba csomagolt dobozok, fenyőillat, csillogó karácsonyfa. MIndenki ilyen karácsonyra vágyik, ami sok család számára azonban csak álom.       

Szinte mindenkiben elevenen él az emlék gyerekkora karácsonyairól, amikor talán még azt sem tudta, hogy nem a Télapó vagy Jézuska hozza a karácsonyfát és az ajándékokat... A várakozás pillanatai a nagyszülőknél, miközben anyu és apu a fát díszítették, az ajándékokat csomagolták.

Amikor a halászlé illata a család minden tagját a konyhába csalta, ahol az asztal már szépen meg volt terítve, égtek a gyertyák, de mi le sem vettük szemünket a karácsonyfa alatti díszes dobozokról, hátha felfedezzük melyik lehet az ajándékunk.

Forrás: Shutterstock

Ha emlékszel az érzésre, a meghitt pillanatokra, az örömre, amelyet az ajándékok okoztak, biztosan azt szeretnéd, ha idén a legtöbb kisgyereknek része lehessen a csodában. Ám nem mindenhol jut pénz csodás ajándékokra, ezer színben pompázó fenyőre, de van, ahol a meleg lakás és a vacsora is luxus.

A 98.6 Manna FM szeretné szebbé tenni a karácsonyt!

A 98.6 Manna FM célja, hogy felkutassa és megajándékozza azokat a családokat, akik nehezebb körülmények között élnek és szebbé tegye náluk a karácsonyt. Decemberben a rádió műsorvezetői útra kelnek és személyesen kézbesítik a rászoruló családoknak a karácsonyi csomagokat: a Manna FM dolgozói és partnerei jóvoltából élelemmel, ruhával, könyvekkel, játékokkal kedveskednek.

Ha elkél nálatok a segítség, vagy ismersz olyan rászoruló családot, amelynek segíthetnénk, jelentkezz: írj e-mailt a karacsony@mannafm.hu címre, meséld el milyen körülmények között éltek, vagy él az a család, akinek a Manna FM szebbé teheti az ünnepet.

December 9-től érkezik a Karácsonyi Manna. További részletek a www.mannafm.hu oldalon és Facebook-on.

A cikket a Manna FM 98.6, Egy rádió, ami örömre hangol támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.