Bár távol áll tőle a gasztronómia a vendéglátásban is jeleskedik a magyar színész

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színész Kolovratnik Krisztián főzés gasztronómia étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel tíz év után tér vissza a színházba Kolovratnik Krisztián, aki megdöbbentő titkot árult el magáról. Elmondása szerint a brokkolit és a karfiolt is nehezen különbözteti meg, feleségével közösen mégis belevágtak a vendéglátásba.

Ismét színpadra lép az egykori közönségkedvenc, Kolovratnik Krisztián, aki közel tíz év után mondott igent a Játékszín felkérésére, ahol a Teljesen idegenek című darabot próbálja. A színész az elmúlt években saját filmgyártó cégét igazgatta és mint kiderült a vendéglátásban is megvetette a lábát.

Budapest, 2016. március 11. A Gordon szerepét alakító Kolovratnik Krisztián a Kondor Vilmos azonos című regénye nyomán, Gárdos Éva rendezésében készülő Budapest noir című fim forgatásán 2016. március 9-én. MTI Fotó: Kallos Bea Forrás: MTI/Kallos Bea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.