Súlyos betegséggel küzdött Wolf Kati: "Némán kellett pihennem otthon"

Forrás: Wolf Kati / Instagram -
betegség karácsony gégegyulladás Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő hetekig némaságra volt ítélve súlyos gégegyulladása miatt.

Sokak örömére Wolf Kati is visszatér februárban A Dal színpadára, ahol legújabb szerzeményével szeretné lenyűgözni a nézőket és a zsűrit. Wolf Kati jövőre nemcsak énekesnőként, dalszerzőként is megmutatja magát, így nem csoda, hogy az énekesnő gőzerővel készül az újévre.

Forrás: Wolf Kati / Instagram

Az utóbbi hetek megnehezítették a felkészülését, ugyanis egy gégegyulladásnak köszönhetően szigorú némaságra és pihenésre ítélték, ennek következtében azonban csúnyán megcsúszott a karácsonyi teendőkkel.

„Nagyon el vagyok havazva a karácsonyi készülődéssel, mert az eddigi években ilyenkor már szinte mindennel megvoltam, most viszont sehol sem tartok. Egy durva gégegyulladásom volt az elmúlt pár hétben, ezért ki kellett kapcsolnom magam, és némán kellett pihennem otthon. Most jött el annak az ideje, hogy pótoljam a koncerteket, a karácsony ezért most kész rohanás"

– árulta el a a Ripostnak Kati, aki a karácsonyi ünnepek alatt kizárólag a családjának él, nem vállal egyetlen koncertet sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.