Második gyermekével várandós a Szerencse Szombat műsorvezetője, Mák Kata

várandós SzerencseSzombat Mák Kata gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaszra várja második gyermekét a Szerencse Szombat műsorvezetője, Mák Kata: kislányt remél, de természetesen az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. 

Határtalanul boldog a Szerencse Szombat műsorvezetője, Mák Kata, tavaszra várja ugyanis második gyermekét. Miután kisfia, Noel megszületett, nem volt kérdés számukra, hogy szeretnének neki testvért, de azon ők is meglepődtek, hogy ilyen hamar érkezik a kicsi. "Persze megvan az előnye annak, hogy másfél év korkülönbség lesz a gyerekek között. A kisfiunknak minden bizonnyal jót tesz majd, hogy testvére születik: lesz egy örök cinkostársa" - mondta a Story Magazinnak Kata. Egyelőre nem tudják a baba nemét. "A szívem mélyén bízom benne, hogy ezúttel kislányunk lesz" - árulta el, de természetesen egy kisfiúnak is ugyanannyira fognak örülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.