Órákon keresztül edz a konditeremben a Karthago gitárosa, Szigeti Ferenc

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Szigeti Ferenc konditerem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirobbanó formában van a Karthago gitárosa, Szigeti Ferenc, aki nagyon odafigyel a rendszeres testmozgásra. A zenész hetente háromszor, több órát edz egészsége megőrzése érdekében.

Fiatalokat megszégyenítő állóképességgel rendelkezik a Karthago gitárosa, Szigeti Ferenc. Az áprilisban 71. életévét betöltő zenészt egyáltalán nem zavarja a kora, bár sokat is tesz azért, hogy megóvja kondícióját. „Egyáltalán nem zavar a korom, igaz sokat is teszek azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Egyrészt sokat dolgozom, a munka valahogy mindig is doppingolt. Másrészt igyekszem minél többet mozogni. Úgy látszik ennek meg is van eredménye, hiszen legutóbb, mikor orvosnál jártam megjegyezte, hogy a korombeliek – persze nem mindenki – de többségében rosszabb állapotban vannak, mint én. Nagyon jól estek a dicsérő szavai" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Szigeti Ferenc, aki rendszeresen sportol.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Hetente háromszor járok edzeni, korábban több edzőm is volt, ma már ez nem „szükséges", tudom mikor és hogyan eddzek. Alkalmanként legalább három órát töltök a teremben, 15-20 perc a bemelegítés, azt bele se számolom ebbe az időtartamba, ami nem kevés, de nem bánom. Nagyon szeretek edzeni, nekem ez egy remek időtöltés" – árulta el a legendás zenész, aki szeretné karbantartani magát a rendszeres testmozgással. „Tizenöt évvel ezelőtt, amikor elkezdtem lejárni, akkor még nagyon hajtott, hogy jobban is nézzek ki az edzésnek köszönhetően. Szerencsére a fizikumom most is megvan, de nem a fogyás vagy az izomtömeg növelés a célom, számomra csakis az a fontos, hogy jó kondiban tartsam magam az edzéssel" - tette hozzá Abaházi Csabának a legendás előadókkal, ikonikus felvételekkel jelentkező Sláger Ikonban Szigeti Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.