12 év után újra fellép Magyarországon Alanis Morissette

Forrás: Getty Images/WireImage/Michael Stewart -
Alanis Morissette turné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alanis Morissette napjaink egyik legsikeresebb énekes-dalszerzője európai turnéján, Magyarországon is fellép október 12-én.

Az énekesnő turnéja szeptemberben indul- írja az MTI.

A turné egyik apropója a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulója, a másik pedig nyilvánvalóan a Such Pretty Forks In The Road című új albumának megjelenése.

12 év után újra fellép Magyarországon Alanis Morissette Forrás: Getty Images/WireImage/Michael Stewart

Jagged Little Pill album volt az első, amely világszerte megjelent. Az albumon olyan slágerek, mint az Ironic, a Hand in My Pocket, a You Oughta Know, a You Learn és a Head Over Feet hallhatóak. A 45 éves énekesnőnek ezt hozta meg az igazi világsikert. Az albumon lévő dalaiban a fiatalság különféle problémáit feszegeti,így a kritikusok és a közönség körében egyaránt óriási siker volt. Olyannyira, hogy a 1995-ben megjelent korong inspirált egy musicalt, amit tavaly mutattak be a Broadwayn.

Alanis az évek során az egyik legnagyobb hatású énekesnőjévé nőtte ki magát. Fellépett színházi, tévés és filmes produkciókban, ezekhez zenét is írt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.