Rászólt a férje, hogy ne költsön annyit, ezért a japán modell benyújtotta a válókeresetet

válókereset házasság válás költés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel a boldogító igen kimondása után a feleség elköltözött közös otthonukból, és azonnal be is adta a válási keresetet.

A 29 éves japán modell, Kato Sari maga számolt be egy YouTube-videóban arról, hogy mesésnek indult házassága miért fuccsolt be rekordidő alatt.

Sari 2019 májusában ismerkedett meg egy ingatlanokban utazó üzletemberrel. Még mielőtt összeházasodtak volna, egy milliárd jent (2,8 milliárd forintot) tapsolt el a férfi pénzéből, az esküvő után azonban férje megkérte, hogy fogja vissza magát, és engedjen picikét az eszement pénzkidobásból, mert ez már az üzletnek is árt.

A nő erre azonnal bejelentette: ideje válni.

A feleség egyébként már a házasságuk első hetében beadta a papírokat és külön is költözött, így a kapcsolatuk gyakorlatilag már akkor véget ért.

Kato Shari nem titkolja, hogy csupán anyagi érdekből kötött házasságot, és alighanem a pénzért fog házasodni a következő alkalommal is. -írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.