Szabó Zsófi őszintén beszélt a kilókkal vívott harcáról

Forrás: Instagram -
diéta műsorvezető Szabó Zsófi inzulinrezisztencia egészséges életmód
A gyönyörű műsorvezetőnő hosszú éveken át küzdött a súlyával, aztán kiderült, hogy egy betegség áll a fogyása útjában.

"23 évesen rendszeresen edzettem, jó formában voltam, ám utána következett egy olyan időszak, amikor elengedtem magam.. Elhanyagoltam a sportot, és az étkezésemre sem figyeltem oda. Nem csoda, hogy felszaladt pár kiló.."

-kezdte a Bestnek Szabó Zsófi.

Zsófinak sem a paleoétrend, sem a rizs-csirkemell diéta nem vált be. Forrás: Instagram

"Személyi edzőhöz kezdtem járni, többnyire erősítő gyakorlatokat végeztem, az étrendem pedig csirkéből, rizsből és zöldségekből állt..."

A szőkeség később paleoétrenddel is próbálkozott, aminek köszönhetően annyira elment a kedve a húsfogyasztástól, hogy három évre vegetáriánus lett. Pár év múlva aztán újra értetlenül állt a tükör előtt, mert a mindennapos edzés mellett sem mozdult meg a mérleg. Elkeseredésében kipróbálta a testépítő diétát, aminek alapja a sok rizs, ettől viszont még rosszabbra fordult a helyzet.

"Egyre fáradékonyabb lettem, gyakran fájt a fejem, kihagyott a ciklusom, képtelen voltam fogyni.

Elmentem egy komolyabb orvosi kivizsgálásra, akkor ott, három éve derült ki, hogy inzulinrezisztenciám van..."

A komolyabb diétának és a mozgásnak köszönhetően aztán 29 évesen várandós lett, ami mindent felülírt az életében.

"Már nemcsak a külsőm, hanem az egészségem a tét... Kialakítottam magamnak azt az étrendet és életmódot, amelyet azóta is sikeresen követek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.