Újabb részleteket árult el kapcsolatukról Gesztesi Károly titkolt szerelme

Forrás: Facebook -
lelkitárs Gesztesi Károly titok szerelem Mattesz Csilla kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szerelmesek voltak, hanem több annál, lelki társak - ezt mondta kapcsolatukról a nem rég elhunyt Gesztesi Károly barátja, Mattesz Csilla.

Az úszóolimpikon a mai napig hibáztatja magát azért, mert a halála előtt a színész hiába hívta, nem vette fel neki a telefont.

"Elválaszthatatlanok voltunk, barátok, nagy kapcsolat volt a miénk. Együtt nevettünk, együtt sírtunk és én mindig ott voltam neki, amikor éppen szüksége volt rám."

-mondja Csilla.

Gesztesi és Csilla az úszodában találkoztak először: Csilla úszó volt, a színész pedig vízilabdázó. A sors később úgy hozta, hogy a színész pont abba az uszodába vitte gyermekeit, ahol Csilla babaúszás oktató és terapeuta.

Gesztesi Károly január 4-én hunyt el. Forrás: Facebook/Gesztesi Károly

Gyakran mutatkoztak együtt rendezvényeken is, de mindig csak barátok voltak. Sokszor kikérték egymás véleményét, és támogatták egymást. A színész többször is mélyponton volt, de Csilla mindvégig mellette volt.

"Én az őrangyala voltam. Én gyógyítottam amikor a kezét műtötték, amikor a kezét műtötték, amikor eldöntötte, hogy lerakja a poharat..."

A színész halála napján is próbált beszélni Csillával, de ő épp egy születésnapon volt.

"Nincs olyan reggel, vagy este, hogy ezt a kérdést ne tegyem fel, hogy miért nem vettem fel a telefont? Mit szeretett volna mondani?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.