Elhunyt a legendás amerikai producer, Keith Olsen

producer rock Keith Olsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Scorpions jelentette be a híres producer, Keith Olsen halálhírét. Több mint 120 albumon dolgozott a rockzene csúcskorszakában, olyan csapatokkal, mint a Whitesnake, a Foreigner, Ozzy Osbourne vagy a Scorpions.

Hétfőn hozta nyilvánosságra a Scorpions, Keith Olsen halálhírét. Egyelőre nem tudni, mi okozta a legendás producer tragédiáját. Több mint 120 albumon dolgozott a rockzene csúcskorszakában, olyan csapatokkal, mint a Whitesnake, a Foreigner, Ozzy Osbourne vagy a Scorpions.

"Keith számos ikonikus albumon dolgozott, beleértve a saját Crazy World lemezünket is... Csodálatos fickó volt, a Crazy World elkészítése pedig egy inspiráló utazásnak bizonyult és olyan kiugró dalokat eredményezett, mint a Winds Of Change és a Send Me An Angel. Bennük volt a Keith Olsen mágia, minden egyes hangban... Mély együttérzésünk a családdal... RIP Keith... A zenében tovább élsz majd." – Írta a Scorpions a Facebook oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.