Férjhez ment a legendás krokodilvadász lánya: Bindi Irwin gyönyörű menyasszony volt - Fotó

esküvő Krokodilvadász menyasszony Steve Irwin Bindi Irwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A krokodilvadász lánya, Bindi tinédzserkori szerelméhez ment feleségül.

A legendás krokodilvadász, Steve Irwin még 2006-ban halt meg, miután egy tüskés rája megtámadta őt. Két gyermeke született: Robert 16 éves, lánya, Bindi pedig júliusban lesz 22 éves.

Bindi Irwin Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt követőveil, miszerint szerda óta boldog feleségként éli mindennapjait. A 21 éves lány egy gyönyörű, csipkés ruhában mondta ki a boldogító igent gyermekkori szerelmének, Chandler Powellnek. -írta meg elsőként a femina.

"Egy kis szertartást rendeztünk, és feleségül mentem a legjobb barátomhoz. Lehetetlen szavakkal leírni, hogy mennyi szeretetet és fényt érzek most a szívemben. Ezt a gyönyörű napot majdnem egy éve terveztük, de mindent meg kellett változtatnunk, mivel nem volt vendég az esküvőn...

Anya segített a készülődésben, Robert az oltár elé kísért, Chandler a férjem lett és gyújtottunk egy gyertyát gyújtottunk apu emlékére..."

- írja Bindi Irwin, aki a koronavírus miatt volt kénytelen újratervezni élete nagy napját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.