Gáspár Zsolti „pálinkás óvintézkedéseket” tett a koronavírus ellen

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
karantén Gáspár Zsolt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győző testvére, mindenkire érvényes intézkedést hozott a Gáspár családban.

A magyarok a pálinkát népi csodagyógyszerként is emlegetik, Gáspár Zsolti pedig a koronavírus elleni harcban veti be a népszerű „gyógyitalt". A szakemberek valószínűleg vitatkoznának a pálinka gyógyító erejével, de a kedvünkre biztosan pozitív hatást gyakorol.

Gáspár Zsolti „pálinkás óvintézkedéseket" tett a koronavírus ellen Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

„Mit bánom én, ha ezért bárki kinevet! Óránként áttörlöm pálinkával a ház kilincseit, de még az autó kormányát is ezzel fertőtlenítem, mielőtt beülök. Sőt, áttörlöm vele a papucsot is, ha kint jártam a kertben és már az összes cipőt is fertőtlenítettem. Egyébként minden lehetséges módon vigyázunk magunkra és a szeretteinkre. Lehetőség szerint csak egymás kapujáig megyünk és naponta elkiabáljuk egymásnak, hogy kivel mi a helyzet. Nagyon komolyan vesszük a rendelkezéseket és különösen odafigyelünk az idősebb rokonokra"– mesélte Zsolti a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.