Koronavírusos lett egy tanár Rába Tímea kislányának iskolájában

betegség járvány Rába Timi Rába Tímea koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rába Timi és családja Tenerifén lének. A műsorvezetőnő és családja több mint egy hete el sem hagyhatják a lakást a koronavvírus miatt, raádásul az édesanya kezdetben attól félt, lánya is megfertőzödött. - írja a Ripost.

"Kaptam egy e-mailt az iskolától, amiben az állt, hogy az egyik oktató elkapta a koronavírust.

Azonnal rohantam a lányomért az iskolába. Amint odaértem felhívtam telefonon, hogy jöjjön ki az épületből, de azt mondta, nem tud, mert az összes gyereket elkülönítették az udvaron" – kezdte Tímea.

"Egy kisebb pánik alakult ki. A szülők sorra érkeztek az épülethez, hiszen mindenki megkapta az üzenetet, a gyerek mégsem jöhettek ki egy jó darabig. Csak annak örültem, hogy a fiamért nem kell aggódnom, mert aznap igazoltan otthon maradt velem. Negyedórát vártam kint, mire megérkezett a kislányom. Azóta nem engedtem el őket sehova" – árulta el az egykori modell, aki nem sokkal az eset után teljes karanténba került, jelenleg is kijárási tilalom van Tenerifén.

Forrás: Facebook/Rába Tímea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.