Győrfi Pál és Győrfi Dániel hasznos és vicces videót készítettek

Hír TV -
Győrfi Pál Győrfi Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál és fia, Győrfi Dániel elképesztően viccesen fogják fel a vírust és a kijárási korlátozást. Erről árulkodik a legfrissebb közös videójuk is. 

Győrfi Pál arcát és hangját talán egész életünkben nem láttuk/hallottuk annyiszor, mint az utóbbi időben. Nem csoda, hiszen most mindennél fontosabb, hogy betartsunk bizonyos szabályokat, ezért nem győzi hangsúlyozni azt a bizonyos mondatot: "Maradjanak otthon..."

De szerencsére nem maradt segítség nélkül, ugyanis Pál fia, Dániel is egyre többször tűnik fel apja mellett egy-egy videóban. Ezek a felvételek többnyire laza, vicces, szórakoztató videók, amik mégis azt erősítik bennünk, hogy figyeljünk oda egymásra és ne tömörüljünk.

Íme a legújabb alkotásuk, ami futótűzként terjed a neten. Mi pedig kijelentjük, hogy ennél ma már semmi sem lesz viccesebb:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.