Nagy bejelentést tett Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán - Fotó

bejelentés Demcsák Zsuzsa esküvő Krishan Dangwal közösségi oldal Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnő sokáig unszolta férjét, hogy regisztráljon a világ legnépszerűbb fotómegosztó közösségi oldalára, Krishan pedig végre beadta a derekát. -írja a Blikk.

"Végre!!!! Kicsit győzködtem, de a férjem elindította végre saját Insta-oldalát! Kértem, hogy magyarul posztoljon, hiszen minden nap legalább négy órát tanul" – írja közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa, aki múlthét pénteken, a legnagyobb titokban házasodott össze Krishannal.

„Engedve a tartós nyomàsnak, én is elindítom Instagram-oldalam, méghozzá életem legfontosabb pillanatának megmutatàsàval. Várok szeretettel mindenkit itt, egyelőre leginkàbb angol nyelven, de màr minden nap tanulok és egyre többet beszélek ezen a gyönyörű nyelven!" – fogalmazott Krishan elso és egyelőre egyetlen Instagram posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.