Bochkor Gábor nincs még túl a Várkonyi Andreán?

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László -
szétválás Várkonyi Andrea Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lassan két éve döntöttek a különválás mellett, a műsorvezető nem állt készen arra, hogy szembenézzen Andi új párjával, Zsidró Tamással. Várkonyi és Zsidró azóta egyébként szakítottak. 

Bochkor nem szeretett volna egy stúdióban farkasszemet nézni Andi új párjával, még akkor sem, ha egyébként semmi baja vele. Így végig gondolva nem csoda, hogy az ATV-n futó #Bochkor című beszélgetős show egyik, szinte állandó szereplőjét nem láthatta a közönség azután, hogy kiderült, egy párt alkot Várkonyi Andival -írja a Best magazin. Zsidró Tamás ugyanis korábban gyakori vendég volt műsorvezető talkshowjában, és bár azóta Andi és a mesterfodrász szakítottak, senki nem tudja, mikor lehet újra a régi a két híresség kapcsolata, és mikor láthatjuk újra Zsidrót Bochi műsorában.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.