2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Egy étterem különdíjat számít fel a vendégeknek a koronavírus miatt

étterem árak koronavírus drágulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különdíjat kell fizetned egy amerikai étteremben a Covid-19 miatt.

Amerikában egy étterem különdíj felszámítását vezette be a koronavírus miatt. A michigani Google Pub & Grub május 7-én, csütörtöktől számol fel plusz költséget, és a tulajdonos állítja: ez a vállalkozás számára nagyon fontos, életmentő lépés.

A kijárási korlátozások és a lezárások miatt az étkezdéből csak elvitelre lehetett rendelni, vagyis nem folyt be pénzt alkoholértékesítésből, ráadásul az emelkedő élelmezési költségek is rontják a helyzetet.

Brad White tulajdonosa azt mondta, hogy ez csak egy átmeneti intézkedés az üzlet jövőjének stabilizálásához. Egy lefotózott számlán jól látszik, hogy a pluszköltség mindössze egy dollár.

Forrás: FOX17

"Csak megpróbáljuk kifizetni a számlákat, hogy nyitva maradhassunk, amíg ez véget nem ér. Más helyek csak megemelik az árat, beépítik a menübe, és még csak nem is szólnak róla" - írja a ladbible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.