Szoptatás közben mutatta meg kisbabáját Milla Jovovich - Fotó

Milla Jovovich fotó szoptatás gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az internet Milla Jovovich fotóját, amit szoptatás közben lőtt. 

Milla Jovovich egyik gyermekéről nemrég írtunk, ugyanis a 12 éves Ever Gabo Anderson főszerepet kapott a Disney szuperprodukciójában. Ő fogja alakítani Wendyt, a Pán Péter című Disney mese élőszereplős változatában. Úgy tűnik, a kislány egyre több mindenben kezd hasonlítani híres édesanyjára.

Most azonban a legkisebb lányé a főszerep, aki harmadikként érkezett Milláék családjába. A sztármami azonban most úgy sem tud semmi másra fókuszálni az anyaságon kívül - tekintve, hogy tombol a koronavírus -, így előfordul, hogy beengedi a rajongókat az otthoni kulisszák mögé is.

Így történhetett meg, hogy felkerült az Instagramra Milla egyik szoptatós fotója, amin jól látható, milyen sokat nőt a legkisebb gyermeke is. A sztár a kép mellé csupa olyan kedvességet ír, amilyeneket csak egy anya tud.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.