Az apuka minden nap jelmezben vitte le lányával a szemetet – Videó

jelmez karantén apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol férfit az év apukájának nevezték, ugyanis Jamie Coronel gondoskodott arról, hogy ne teljenek egyhangúan kislánya számára a hetek a karanténban: minden nap más és más jelmezben vitték le a szemetet.

A Puertollano városában élő családapa először azért öltözött be a szemét leviteléhez, mert aznap épp rendet raktak, és megtalálta a Jégvarázs című Disney-filmben szereplő Olaf jelmezét, így szerette volna felvidítani a lányát.
Akkor indult el, amikor a ház lakói épp a mentősöknek tapsoltak kint az erkélyen, így mindenki láthatta. Annyira népszerű lett, hogy úgy döntött, folytatja ezt a hagyományt. Kezdetben csak ő ment le, mert csak így engedélyezték a korlátozások - írta az El Paisnevű lap. Ám az enyhítések után lánya is csatlakozott a beöltözős mókához, az anyuka pedig minden nap megörökítette a különös rituálét. A videókat Instagram oldalukra tették fel, és igen hamar nagyon népszerű lett a bohókás család.

Sok jelmezük alapból megvolt otthon, de miután kifogytak belőle, elkezdték maguk készíteni azokat. Egy spanyol jelmezkészítő cég is felfigyelt rájuk, és csináltak egy összeállítást a videókból, a Twitter oldalukon pedig megosztották, ami hatalmas népszerűséget hozott az apukának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.