Kunovics Katinka tündéri lánya nem jött zavarba a kamerától - Videó

Kunovics Katinka cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kislánya édesanyjára ütött, hiszen ő is imád énekelni, zongorázni. Katinka szerint a hatéves gyerek egyáltalán nem jön zavarba a szerepléstől, a vérében van az előadó-művészet.

Magával vitte a Mokkába a kicsi Katinkát is az énekesnő, ahol kiderült, a kislány cseppet sincs zavarban a kamerák előtt. A Romantic énekesnője elárulta, a gyerek imád énekelni, zongorázni, táncolni, és még talán nála is jobb benne, mivel a kislányban egyáltalán nincs semmiféle idegeskedés vagy drukk, bárhol előadja magát. Ezzel szemben anyukája visszahúzódó, félénk gyerek volt, és még a mai napig is izgul a fellépések előtt.
Katinka egyedül neveli kislányát születése óta, és nagyon szoros a kapcsolatuk. Most különösen élvezték, hogy a karantén alatt együtt lehettek. Az énekesnő olykor hajón dolgozik, ezért hetekig nem látják egymást, ilyenkor Katinka nővére vigyáz a kislányra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.