Kylie Jenner vagyon milliárd hazugság milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai modell év elején eladta kozmetikai cégének felét, és hamar kiderült, hogy vagyona sokkal kisebb annál, mint amit állított...

A Kardashian–Jenner klán legfiatalabb tagja, Kylie Jenner évekig sokkal magasabbra becsülte vagyonát, és hazudott a Kylie Cosmetics valódi értékéről -írja leleplező cikkében a Forbes.

Jenner januárban 600 millió dollárért adta el kozmetikai cégének 51%-át, és az új többségi tulajdonos, Coty által nyilvánosan közölt bevallások alapján kiderült:

„Kylie vállalata jelentősen kisebb és sokkal kevésbé jövedelmező, mint ahogy azt a család a kozmetikai iparral és a médiával próbálta elhitetni"

– írja a lap.

Kylie az adócsalástól sem riadt vissza, ami ugyancsak azt bizonyítja, hogy nagyon küzdött azért, hogy még gazdagabbnak tűnjön.

A koronavírus-járvány kialakult gazdasági visszaesés miatt a Jenner lány vagyona 900 millió dollárra becsülhető, azaz az amerikai modell állításaival ellentétben nem tekinthető milliárdosnak.

Kylie Jenner

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.