Megérkezett az Instagram újítása - Videó

videochat újítás Messenger Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookhoz és a Messengerhez hasonlóan az Instagramra is megérkezett a chatszoba funkció, azonban nem teljesen úgy működik, ahogy azt sokan remélték.

Az Instagram fejesei Twitteren tájékoztatták a követőket és az app felhasználóit, hogy mostantól a képmegosztó alkalmazásban is lehetséges lesz ötven fős videóchat szobákat indítani, melynek segítségével akár konferenciabeszélgetéseket vagy tanórákat is le lehet bonyolítani.

A hívás kezdeményezői az Instagram mobilapp felületén tudják elindítani a chatszobájukat, majd a kapott linket meg kell osztaniuk a hívott személyekkel. Azonban maga a csevegés nem az Instagram appban történik, hanem átirányít minket a Messenger felületére ahol ténylegesen beléphetünk a chatszobánkba.

Ez okozott sokak számára felháborodást, ugyanis eddig nem esett szó arról, hogy a funkció működéshez a Messenger megléte is szükséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.