MC Hawer reméli, hogy megtartják a nyári esküvőket, és felléphet

Forrás: Facebook/MC Hawer -
enyhítés MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós énekes ismét vállalhat lagzikat, hiszen júniustól a 200 főnél kisebb lakodalmakat már meg lehet tartani. MC Hawer nagyon boldog, hiszen bele sem mert gondolni, mi lett volna ha még hónapokig nincs bevétele.

Borzasztóan örül az enyhítéseknek MC Hawer, ugyanis elesett a bevételétől hónapokra a koronavírus miatt. Átlagosan havonta 6-8 lagzit vállal, eddig jó párat elbuktak. Bízik benne, hogy a nyári esküvőket nem mondják le, és felléphetnek újra.

MC Hawer végre újre felléphet. Forrás: Facebook/MC Hawer

"Már nagyon vártam, hogy végre újra járhassunk Teknővel bulikra. A napokban kisebbre cseréltem az autómat, hogy az árkülönbözetet jól beosztva akár nyár végéig is kihúzhassuk anélkül, hogy az életszínvonalunk jelentősen romoljon.

Hogy mi lett volna utána, abba belegondolni sem merek, de ki merem mondani, hogy a kisebb lakodalmak engedélyezésének köszönhetően megmenekültünk az éhhaláltól"

– mesélte a Borsnak.
Azért bevallotta, az anyagiakat leszámítva jól esett neki a kis pihenő. Viszont ennyi elég is volt, már nagyon várja, hogy ismét énekelhessen, hiszen az ő hivatása a szórakoztatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.