Nem hosszabbították meg Dzsudzsák Balázs szerződését

Forrás: al-Ain/Twitter -
focista foci sport Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar focista 2016 óta az Egyesült Arab Emírségekben rúgja a bőrt. Ám most csapata, az al-Ain közölte, nem várják vissza Dzsudzsák Balázst a karantén után.

Május 6. óta otthon van a járvány miatt Dzsudzsák Balázs, úgy tűnik, nem is térhet vissza a csapatába. Az al-Ain ugyanis közleményt adott ki arról, hogy nem hosszabbít idegenlégiósaival – írják a Top360 nevű oldalon. A magyar focistának június 30-án lejár a szerződése, ez pedig azt jelenti, hogy Dzsudzsák Balázsnak is új csapatot kell keresnie.

Dzsudzsák Balázsnak új csapatot kell találnia. Forrás: al-Ain/Twitter

A sportoló idén februárban került az al-Ain-hez, de már 2016 óta az Egyesült Arab Emírségekben játszik, az al-Vahda és az al-Ittihad csapatba szerződött le korábban. A napokban azt rebesgették, három ottani élvonalbeli klub is érdeklődik iránta.

A hazai csapatok közül egyedül a Ferencváros jelezte, hogy nem szándékozik együttműködni a focistával, úgy tűnik, Dzsudzsák tehát nem marad itthon, ezt ő maga is megerősítette az nso.hu-nak:
„Június elején visszatérek Dubaiba, ott is két hétre be kell zárkóznom a négy fal közé. Az edzések június végén kezdődnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.