Árpa Attila szerint exe jelentette fel őt a rendőrségen drogdílerkedésért

Forrás: Instagram / Árpa Attila -
drog rendőrség Árpa Attila drogdíler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban már mi is megírtuk, Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel vádolják. A rendező már azt is tudja, ki állhat a feljelentés mögött.

A Blikk azt írja, hogy a 48 éves színész maga kereste meg őket, hogy megosszon néhány gondolatot az üggyel kapcsolatban. Árpa elismerte, hogy használt kábítószert, de tagadja, hogy bármikor kereskedett volna ilyen anyagokkal.

"Kaptam egy papírt a feljelentés szövegével, amelyben az állt: „én látom el az egész hazai celebvilágot droggal". Ezt egyszer szó szerint mondtam az exemnek, de csak viccből. Innentől viszont egyértelmű volt, hogy ő tette a feljelentést. Nem meglepő, miután szakítottam vele, megígérte, hogy pokollá teszi az életemet."

Árpa azt mondja, hogy bár ártatlan, a történtek után biztos benne, hogy vádat fognak emelni ellene, pedig az eljárás már így is igen megviselte őt és családját.

"A barátnőmet, Alexandrát annyira megviselték a történtek, a fegyveres nyomozók, a razzia, hogy a házkutatás után egy hétig a Szent János Kórház neurológiai osztályán feküdt, mert sokkot kapott a trauma után. A lányomnak, Amirának is el kellett magyaráznom, hogy miért voltak nálam rendőrök, miért kutatták át mindent, és hogy legyen nyugodt, én ártatlan vagyok."

Forrás: Instagram / Árpa Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.