Deák téri késelés: a gyilkos édesanyja mégsem vett részt az áldozatok temetésén

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gyilkosság temetés áldozatok Deák téri késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn temették el a Deák téri kettős gyilkosság 16 éves áldozatát, M. Lászlót, és szerdán temetik el a másik fiatalt K. Gergelyt. Az elhunyt fiúk családja hétfőn együtt gyászolt, a gyilkos édesanyja azonban nem vett részt a temetésen, habár korábban megígérte, hogy elmegy.

„Persze, hogy gondoltam az áldozatokra, de annyi fenyegetést kap a családom, hogy biztonságosabbnak láttam, ha távol maradok. A gyászolókkal együtt érzek" - vallotta be a Borsnak a feltételezett elkövető anyja.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Információk szerint az asszony még nem találkozott a fiával a borzalmas eset óta, de leveleztek és reméli, hogy megengedik neki, hogy a főztjéből is küldjön gyermekének.

- nyilatkozta, aki fia szörnyű tette ellenére kiáll mellette.

A feltételezett gyilkos, Krisztián megígérte, hogy levélben bocsánatot kér az áldozatok családjától, ám egyelőre még semmit nem tett az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.