Mészáros Árpád Zsolt film fia operett Trianon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsolt legnagyobb fiával, Bendével kapott egy különleges lehetőséget.

Dolhai Attila és Cári Tibor különleges ötlete alapján forgatták le, a Trianonról szóló, Szétszakítottak című darabot, ahol apa-fia lesz látható. MÁZS és fia, Bende elképesztően örültek a lehetőségnek.

„Nagyon örültem a felkérésnek. Ez a darab egy nagyon mély témával, Trianonnal foglalkozik. Én az önkéntes karantén ideje alatt rengeteget tanultam, erről a korszakról is sokat olvastam. A mobilunkkal rögzítettük a jeleneteket Dolhai Attila utasítására. Én épp a kedvesem szüleinek a birtokán voltam egyébként, ő végezte az operatőri munkát, nagyon büszke voltam rá. Az külön öröm, hogy a fiam is benne van a produkcióban, egy lázadó diákot alakít. Ha nincs ez a karantén, azt sem tudjuk meg, hogy Dolhai Attila milyen zseniális vágó, így azt gondolom, mindenki sokat fejlődött, tanult ebben az időszakban" - mesélte MÁZS a Ripost-nak.

A bemutató június 4-én, a Budapesti Operettszínház Facebook oldalán lesz, 20:20-kor, a Trianoni Összetartozás Napján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karanténsrácok ... csak a legkisebb hijanyzik... De Nagyon.....

Mészáros Árpád Zsolt (@meszarosarpadzsoltofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.