Kulcsár Edina nyolc évig nem állt szóba édesapjával és húgával

Forrás: Instagram -
testvér család Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő egy családi sérelem miatt hosszú évekre megszakította a kapcsolatot apukájával és féltestvérével. Kulcsár Edina csak akkor kezdett közeledni újra a családhoz, amikor fiával volt várandós.

A gyönyörű sztár szülei még gyerekkorában elváltak, Edina egy egyszobás lakásban élt anyukájával és dédijével egészen 19 éves koráig. Édesapjával és féltestvéreivel egy félreértés miatt szakította meg a kapcsolatot.
„Tisztán emlékszem, hogy 2011. november másodika volt, amikor kialakult ez a félreértés, amiről konkrétan nem szeretnék beszélni" – mesélte a sztár a Borsnak.

Kulcsár Edina évekig nem tartotta a kapcsolatot családjával. Forrás: Instagram

A békülés akkor következett be, amikor Edina Medoxot várta, édesanyja közbenjárására. Azóta olyan jó viszony alakult ki közte és féltestvére között, hogy Reni az üzlettársa is lett. Ráadásul a fiatal lány imádja Edina gyerekeit, és nagyon sokat segít nekik.
A sztár azt is elmondta, nem fél attól, hogy újra megromlik a viszonyuk, és ez a munka rovására menne.

„Több mint egy éve dolgozunk már együtt, eddig minden zökkenőmentes volt. Tudom, hogy a jövőben is így lesz, nagyon jó csapat vagyunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.