Németh Lajos és Bálint gazda azonnal megtalálta a közös hangot

Németh Lajos barátság Bálint gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos jó barátságban volt Bálint gazdával. Ő csak 31 éves volt, amikor megismerkedtek, Gyuri bácsi pedig 62, de rögtön megtalálták a közös hangot. Azt mondja, nem érezte a korkülönbséget közöttük.

Az időjós szerint Bálint gazda igazi sztár volt a '80-as években, a szó jó értelmében. Németh Lajos a Mokkában emlékezett meg az ország kertészéről, aki 101. születésnapja előtt hunyt el.
Még 1981-ben az Ablak című műsor forgatásán találkoztak Németh Lajossal. A köztük lévő több mint 30 év korkülönbség ellenére remekül kijöttek egymással, mert az időjárás és a kertészkedés szorosan összefonódik. Németh Lajos szerint Bálint Györgynek olyan kisugárzása volt, hogy nem tekintett rá „bácsiként".

Volt a jelenlétében valami igazán megnyugtató, amikor ő beszélt, mindenki azonnal rá figyelt. Németh Lajos számára felejthetetlen időszak volt, amikor együtt dolgoztak az Ablak című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.