házasság válság szerelem Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, mintha minden rendben lenne Eva Longoria házasságában, ám a hírek szerint ez nem igaz. 

A Született feleségek sztárjának Instagram-oldala úgy néz ki, mintha minden a legnagyobb rendben lenne: a színésznő fantasztikus formában van, és gyakran posztol közös képet tündéri kisfiával. A férjével azonban egyre elmaradoznak a közös fotók, és a hírek szerint ez nem véletlen.

Eva a család Los Angeles-i otthonában tölti a mindennapokat, míg José Bastón a munkájából adódóan ideje nagy részét Mexikóban tölti. Ennek következtében hónapok óta alig töltenek el közösen időt, ám nem a távolság az egyetlen nehezítő tényező.

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2019 Mike Marsland/Mike Marsland

Mint kiderült, az 52 éves férfinak három idősebb gyermeke is van az előző házasságából, akik szintén Mexikóban élnek, így kénytelen megosztani az idejét.

"Amikor kisbaba érkezik a családba, az amúgy is felborítja az addigi egyensúlyt egy pár életében. Santi születése óta Evát teljesen leköti az anyaság, férje viszont ezt a kisgyerekes korszakot korábban már megélte, és talán kevésbé lelkes, mint egy elsőgyerekes apuka lenne. Mostanra átalakult köztük az a lángoló szerelem" - meséli egy ismerősük.

A szexi sztármami minden erejével azon dolgozik, hogy valahogy megmentse az instabil lábakon álló kapcsolatát - írta meg a BEST Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.