Alekosz kiakadt Dzsudzsák Balázsra, és Messit is bírálta

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Lionel Messi Alekosz kiakadás foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz nem csak Dzsudzsák Balázsba állt bele, hanem Lionel Messibe is.

A furcsaságairól elhíresült Alekosznak azért böki a csőrét Dzsudzsák Balázs, mert vele ellentétben ő nagyon népszerű a nők körében. A magányos valóságshow-hős azt fontolgatja, hogy levelet ír az UFA-nak, bár feltehetőleg az UEFA-ra gondolt.

„Holnap, levelet írok az UFA-nak. Lionel Messit emeljék ki a labdarúgásból! Nincs szükség az ilyen elemekre. Nem is értem, a tinilányok miért is vannak oda érte. Hisz, csak egy futballista! Nem több. Fölveszi a havi milliókat, aztán még egy Barbershopba se képes elmenni az. Intelligens férfi, borotválkozva van. Komolyan nemértem, a tinilányok mit esznek rajta?! Hisz, csak egy futballista?! Nem több"

-kezdte a különös eszmefuttatást Alekosz.

Forrás: TV2 Sajtószoba

„Azt sem igazán értettem, hogy a múltkor a Bobban miért Dzsudzsák Balázshoz mentek oda a lányok, amikor én is a helyiségben voltam. Nem is ért a nőkhöz! Gólt rúgni, meg még sosem láttam (...)

Messit el kell távolítani, Dzsudzsáknak meg nem szabad többet pénzt adni. A tinilányok meg végre értsék már meg azt, hogy egy férfi, csak attól, hogy sokan akarják azt, nem lesz férfias. Pelé volt a király.

-méltatlankodott az egykori valóságshow-hős Facebook posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.