Beszóltak a magyar énekesnőnek a konditeremben

Forrás: eloadasok.hu -
szaxofon Marcellina konditerem beszólás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szaxofonos-énekesnő remek formában van, mégsem járt még soha konditeremben, egészen idáig, ugyanis nem rég lemerészkedett a terembe.

Marcellina fiatal kora óta odafigyel az alajára. Legtöbbször azt eszi, amit épp megkíván, amikor viszont úgy érzi, túl sokat bűnözött, léböjtkúrát tart vagy beiktat egy-egy gyümölcsnapot. Edzőteremben sosem járt még, azonban nem rég úgy döntött, megnéz közelebbről is egy budapesti gymet. A Ripost elkísérte őt az első edzésére, ahol rögtön dícsérő szavakat kapott.

„Először nem éreztem magam annyira felszabadultnak, azt hittem, mindenki azt nézi, milyen ügyetlen vagyok. Azon viszont meglepődtem, hogy nem csak a fiatalabb korosztály képviseli magát.

Velem szemben például egy érettebb férfi sportolt, feltűnt, hogy mosolyog rám. Azt hittem, azért, mert valamit rosszul csinálok, de végül megszólított: azt mondta, hogy évtizedekkel ezelőtt látott, és azóta sem változtam semmit. Ez nagyon jól esett"

– mesélte Marcellina, aki többféle gépet is kipróbált.

Az énekesnő imádja az édességeket, ezért különös taktikát választott a plusz kilók elkerülésére: Marcellinának van egy etalon nadrágja, amibe bármi történik, bele kell férnie.

Forrás: eloadasok.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.