Gáspár Zsolti igazi roma lakodalmat szervez Demcsák Zsuzsának

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa lagzi esküvő Gáspár Zsolt Krishan Dangwal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa és szerelme, Krishan még áprilisban házasodtak össze. A koronavírus miatt szűk családi körben, barátok nélkül esküdtek, ezért Gáspár Zsolti úgy döntött, óriási lakodalmat szervez a műsorvezetőnek.

Zsoltinak Nógrádmegyeren saját pálinkája van, és disznókat, birkákat is tart, amelyek közül már azt is kiválasztotta, melyiket áldozza majd fel a lagziért - írja a Ripost.

"Tudom, hogy Zsuzsi nagy lakodalomról álmodott, és bizony meg is érdemli. Ott bábáskodtam a kapcsolatuk legelején Ázsiában, ahol vele és a férjével is szoros barátságba kerültem, így a szívemen viselem a sorsukat.

Mi lehetne szebb gesztus a részemről, minthogy megrendezem nekik az álomlakodalmukat, ahol együtt mulathatnak mindazokkal, akik fontosak a számukra?!

Krishan és én egy vérből valók vagyunk, még ha olyan messze születtünk is egymástól. Benne is ott van az a virtus, ami bennem, szóval biztos vagyok benne, hogy hatalmasat bulizik majd nálunk

- mondta Zsolti a lapnak.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.