Kerényi Miklós Máté járvány karantén koronavírus változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt sokként érte a járvány berobbanása. Ugyanakkor rendkívül élvezte a kényszerpihenőt és megfogadta, még több időt tölt ezentúl családjával.

Újra a próbák és előadások körül forog az élete Kerényi Miklós Máténak, aki a járvány berobbanása előtt több darabban is remek alakítást nyújtott a közönség legnagyobb örömére. A járvány azonban – mint minden művésznek – neki is keresztülhúzta a számításait. Ezt azonban csak részben bánja.

„Nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de sokként ért, amikor a premier előtt nem sokkal le kellett állunk a járvány miatt. Korábban nem tapasztaltam ilyet, hogy zajlanak a próbák, a társulat együtt van, összekapcsolódunk, várjuk a premiert, már ott van a küszöbön...aztán mégsem"

– emlékezett vissza erre az időszakra a színész, aki ugyanakkor próbálta kiélvezni a kényszerpihenőt. „Magánéleti szempontból ugyanakkor nagyon jó volt ez az időszak. Otthon lenni, több időt tölteni a családdal, egyáltalán időt nyerni magunknak, magamnak. Egészen átértékelődik ilyenkor, hogy mi a fontos és mi nem. Kevesebbet kéne dolgozni, többet otthon lenni, többet a családdal lenni. Ezt szeretném megtartani a jövőben is, hiszen az, hogy hétvégén össze tud jönni a család, felbecsülhetetlen" – mondta Kerényi Miklós Máté, akinek párja, Kardffy Aisha épp a karantén ideje alatt váltotta valóra a színész egy régi álmát. „Aisha meglepett egy szibériai husky-val, amelyre mindig vágytam, régi nagy álmom volt egy ilyen fajtájú kutya. Loki – akit a Marvel képregényekből ismert, csínytevés istenéről neveztünk el – tüneményes! Rászolgál a nevére, emiatt volt egy pár harcunk, ugyanakkor rengeteg szeretet ad!" – mondta a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak Kerényi Miklós Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.