Schobert Norbi már a bemutatkozás után elküldte Lara udvarlóját

Forrás: Facebook/Norbi Update -
Schobert Lara Schobert Norbert apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara jelenleg fülig szerelmes, és boldog párkapcsolatban él. Párját szerencsére a családja is elfogadja, Ám nem mindenkivel ilyen vendégszerető Schobert Norbi, volt olyan fiú is, akit már a bemutatkozás után kipenderített.

Schoberték nagylánya, Lara már 16 éves, ebben a korban pedig már felbukkannak az udvarlók is. Schobert Norbi pedig nagyon szigorú e tekintetben, aki nem tetszik neki, annak nincs maradása a lánya mellett.

Szerencsére Lara jelenlegi sportoló párját imádja a család, és hamar befogadták. Ám nem minden fiút kedvelt meg Norbi, akit a lánya hazahozott.

Schobert Norbi egyszerűen elhajtotta Lara udvarlóját. Forrás: Facebook/Norbi Update

A Hooded Talk című YouTube műsorban kiderült, hogy egyszer Lara hazavitt egy srácot, akit az apja egy perc után kidobott, annyira nem volt neki szimpatikus a fiatalember.
A lány már nem bánja, belátta, hogy Norbinak igaza volt a fiúval kapcsolatban, és ma már örül, hogy megszabadult tőle.

"Valóban egy perc alatt kidobtam. Hogy finoman fogalmazzak, egy jellemtelen figura volt. Mondtam is utána Larának, hogy még az utcánkba sem teheti be a lábát ez a fiú, de szerencsére a lányom nem vette zokon, mert végül belátta, hogy nem hozzá való"

– mesélt az esetről Norbi a Borsnak.

A fitneszguru szerint a lánya elég okos ahhoz, hogy meghallgassa a véleményüket, amit nem is rejtenek véka alá. Norbi szerint ő rendkívül jó emberismerő.

"Rékával mindig elmondjuk, ha valaki nem tetszik nekünk. Én már egy kézfogásból, nézésből meg tudom állapítani, hogy ki milyen ember, a megérzéseim pedig eddig sohasem csaltak. Lara okos lány, hallgat ránk, igaz, a véleményünket nem mindig kéri ki, de ez már más kérdés"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.