Így tudta letenni az italt az anya, hihetetlenül néz ki most

Forrás: Shutterstock -
alkoholfüggőség alkohol anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A most 47 éves nőnek korábban olyan súlyos alkoholproblémái voltak, hogy akár végzetes következménye is lehetett volna a féktelen ivásnak. Justine Whitchurch azonban hihetetlen akaraterővel mára letette az italt, sportol, egészségesen táplálkozik, és elképesztően jól néz ki.

A kétgyermekes ausztrál nő napi szinten ivott, három üveg bor és pár feles volt az adagja. Ennek persze meglett az eredménye, Justine Whitchurch egészségügyi állapota rémes volt, mondhatni életveszélyes. Borzalmasan nézett ki, már a saját apja alig ismerte fel. Orvosai szerint csupán néhány hónapja volt akkor hátra.

„Amikor az ember próbál visszarázódni a közösségi életbe, azt a napszakot kell választani a programokhoz, ami a legkevésbé alkalmas az ivásra, például a reggeli, délelőtti időszak. Ilyenkor nehezebben találtam alkalmat arra, hogy igyak" – mondta Justine.

Persze olykor nem tudta elkerülni, hogy elmenjen egy kocsmába, de ilyenkor citromos vizet vagy almafröccsöt kért boros pohárba, hogy ne vonják kérdőre. Ha pedig mégis megtörtént, azt felelte:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.