Elhunyt egy ötéves kislány, aki a szervátültetésére várt

Forrás: justgiving.com -
kislány szervátültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thalia-Beau Wright életét csak ez a beavatkozás menthette volna meg, ám túl sokáig vártak. Az ötéves kislány a napokban elhunyt - írja a DailyMirror. 

A tragikus hírt a kislány családja jelentette be a Facebookon, ahol egy igazán szívfacsaró bejegyzéssel búcsúztak el a kis Thaliától:

„Te voltál és te leszel mindig a legjobb dolog, ami velünk történhetett. Hogyan éljünk tovább a gyönyörű lelked és szíved nélkül? Hogyan fog a Föld tovább forogni nélküled? Hogyan lesz fény a mosolyod nélkül? Közel hat évig tarthattunk a karunkban. És egy életen át hordozunk a szívünkben. Nem élhetünk egyetlen napot sem nélküled. A családunk teljesen összetört, és azzal a fájdalommal kell élnünk, hogy mennyire áldottak voltunk, hogy te voltál nekünk. Aludj jól, drága hercegnőnk! A világon mindennél jobban szeretünk téged!"

Elhunyt Thalia-Beau Wright, az az ötéves kislány, aki a szervátültetésére várt Forrás: justgiving.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.