Már gyógyszereire is alig telik Boros Lajosnak

Forrás: TV2/Mokka -
betegség gyógyszer pénz Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajons nyitott szívműtéte után sokáig lábadozott, sőt, 5 hétig kómában volt, mielőtt teljesen felépült volna. Azóta sokkal jobban van, ám a munkában nem találta meg stabilan a helyét. Időszakosan rádiózik, amiből jól fizető munka aligha akad, ezért saját bevallása szerint egyre sürgetőbb lenne egy állandó állás, hozzá méltó jutattással.

„Néha kicsit depis a dolog, de nagyrészt kiegyensúlyozott vagyok. Most az a feladatom, hogy lefussak néhány kört az ismeretségi körömben, hogy kiderüljön, van-e arra lehetőség, hogy elhelyezkedjek, hogy a költségeimet a gyógyszereimet ki tudjam fizetni. Ennek prioritása van, ez ügyben teszek most lépéseket. Amennyiben kudarc lesz a vége, akkor is ki kell találnom valamit, hogy családfenntartóként gondoskodjak mindenről" - nyilatkozta a Ripostnak.

Forrás: TV2/Mokka

„A vírus előtt már volt előadásom, de azóta sajnos nem állhattam színpadra. Ez a próbálkozás is arról szólt, hogy az élvezet mellett igyekeztünk pénztermelő tevékenységet végezni. Szerettem volna megtudni, hogy a dumával vagy a zenével, a dumának nevezett zenével, vagy a zenének nevezett dumával lehet inkább sikereket elérnem" – találgatott Lali király, aki pozitívan áll a jövőhöz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.