Sosem látott gyerekkori fotókkal köszöntötte húgát Khloe Kardashian

felköszöntés Kylie Jenner Khloe Kardashian születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloe Kardashian születésnapja alkalmából köszöntötte fel húgát, Kylie Jennert, aki a napokban ünnepelte 23. születésnapját. 

Az Instagram oldalán megható fotósorozattal emlékezett meg Khloe Kardashian húgáról, Kylie Jennerről.

A képek mellé igazán szívhez szóló sorokat is írt a Kardashian klán egyik tagja. Nehezen hiszi el, hogy húga már 23 éves, nagyon sok, szép emléket őriznek a szívükben és tudják, hogy még megannyi közös pillanatot fognak közösen együtt átélni.

" A szereteted, humorod, nagylelkűséged, magabiztosságod, empátiád, bájod és az erőd csak néhány dolog azok közül, amelyeket imádok benned. Te vagy a motivációm, csodállak téged. Szerencsések vagyunk, hogy te vagy nekünk. Szerencsésebb nem is lehetnék, hogy egy olyan inspiráló anya, testvér, lány és üzletasszony áll mellettem, mint amilyen te vagy." - írta a megindító sorokat a képek mellé Khloe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.