Most kiderül, mit gondolnak a férfiak - ettől lesz tökéletes egy nő

Forrás: Shutterstock -
nők tökéletes vélemény férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azt hinnénk, hogy a pasiknak a szex a legfontosabb, tévedünk. Persze fontos a szex is, de a férfiak szerint mégsem a jó szex a titka a tökéletes partnernek. A helloladies összeszedte a legfontosabb tulajdonságokat, amik tökéletessé tesznek egy nőt.

Tökéletes nem létezik, hiszen mindannyian mások vagyunk, és bizony vannak hibáink. Ettől függetlenül vannak olyan tulajdonságok, amik nagyon fontosak a férfiak számára. Lássuk, mit keresnek a férfiak a nőkben, és mitől érzik úgy, hogy megtalálták a számukra legmegfelelőbb partnert.

Határozottság

Ha egy nőnek van önbizalma, és magabiztos, az nagyon vonzó a férfiak számára. Ha megtanulod szeretni és értékelni magad, akkor nem lesz gond az önbizalomhiánnyal, azonban nem érdemes átesni a ló túloldalára: a túlzottan magabiztos nő elriasztja a pasikat.

Intelligencia

Egy okos nőnél kevés dolog vonzóbb. Egy igazi férfinak szüksége van arra, hogy egy nőnek legyen véleménye, izgalmas legyen, és lehessen vele beszélgetni. Ha egy nő mindig a pasinak ad igazat, az hosszútávon rendkívül unalmas, és az ilyen hölgyekkel általában nem hosszútávon terveznek...

Forrás: Shutterstock

Becsületesség, őszinteség

Fontos, hogy egy nő nyílt legyen és őszinte, hiszen egy jó kapcsolat a bizalmon alapul. A titkok és hazugságok előbb utóbb úgyis kiderülnek, és nem lehet erre kapcsolatot építeni. Mindig mondd ki, amit érzel vagy gondolsz!

Igényesség

Az igényességet felesleges túlragozni, ez ugyanis mindkét nem számára rendkívül fontos. A férfiak imádják az ápolt, csinos, divatos nőket. Ez nem arról szól, hogy mindig kisestélyiben kell megjelenned, de adj magadra, és ügyelj arra, hogy a külsőd mindig ápolt legyen.

Légy támogató!

Ha összejössz egy pasival, nem csak a szerelme, hanem az egyik legjobb barátja is te leszel. Ha egy férfi azt érzi, mindent megoszthat vele, egy biztos alapot teremtesz a kapcsolatotoknak, és csökken annak az esélye, hogy hazudozni fog neked. Támogasd mindenben őt, és segíts neki a céljai elérésében, ne akard lebeszélni az álmairól!

Forrás: Cultura Creative via AFP/Sara Monika

Légy szórakoztató!

A tökéletes nő legalább annyira szórakoztató kell, hogy legyen, mint amennyire gondoskodó. A közös nevetések nagyon fontosak egy párkapcsolatban: a humor sok nehézségen átsegíti az embereket. Senki nem szereti a szomorú, folyton panaszkodó nőket.

Légy jó szerető!

Bár nem a szex körül forog minden, nem elhanyagolható, hogy egy nő jó legyen az ágyban. Ez nem arról szól, hogy mindent meg kell csinálnod, amit partnered kér, azonban egy magabiztos, vonzó nőnél, aki az ágyban is céltudatos, bevállalós, és végtelenül szexi, kevés vonzóbb dolog van a férfiak számára. A szex nagyon fontos egy jó kapcsolatban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.