Most pillantotta meg először kisbabájukat Palácsik Lilla kedvese

Palácsik Lilla terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nehezebben viseli a terhességet Palácsik Lilla, aki már a 34. hétben jár. Párja Visváder Tamás pedig csak most láthatta először az ultrahangfelvételeken.

„Már csak néhány hét van a szülésig, úgyhogy vágjuk a centiket. Nagyon várjuk a kisfiunkat, aki egyre mozgékonyabb Lilla hasában. Szegénykém éjszakánként már alig bír aludni, úgy fáj a dereka. Nyolc párnával veszi körbe magát, ami elég vicces látvány, persze amiben csak tudok, segítek neki"– kezdte el mesélni a Borsnak Tamás, aki elárulta, hogy múlt héten látta először kisfiát, hiszen a járványhelyzet miatt eddig nem kísérhette el Lillát.

„Nagyon nehéz volt, hogy eddig nem láthattam, de a 4D-s ultrahangfelvétel most mindenért kárpótolt. Fantasztikus érzés volt így látni a kisfiamat, aki egyébként 90 százalékban rám hasonlít. A szülész is megmondta, hogy tiszta apja ez a gyerek" - büszkélkedett a leendő apuka, bár hozzátette, hogy a köldökzsinórt nem hajlandó elvágni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.