Még mindig nincs jól Koós János özvegye, teljesen elzárkózott a külvilágtól

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta özvegy Koós János gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lecserélte évtizedek óta használt telefonszámát Dékány Sarolta, csak néhány ember ismeri az újat. Koós János özvegye még mindig nem tudta feldolgozni férje halálát, az utóbbi időkben teljesen elzárkózott a külvilágtól.

Eladta régi házukat, és új helyre költözött Dékány Sarolta, Koós János özvegye. Nem csak a lakhelyét, de a telefonszámát is lecserélte, pedig évtizedek óta használta. Új elérhetőségét pedig néhány hozzá közelállónak adta meg csak.

Dékány Sarolta teljesen elzárkózott a külvilágtól. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az özvegy teljesen elzárkózott a külvilágtól, még mindignem tudta feldolgozni férje elvesztését.
„Eladták a régi házat, és átköltöztek az új otthonukba. A környezetváltozás minden bizonnyal jót tett Saroltának, aki nehezen dolgozza fel a férje elvesztését. Ma is képtelen nyugodtan, könnyek nélkül beszélni Jánosról. Lecserélte a telefonszámát is, így most már csak azok érik el, akiknek megküldte az újat. Teljesen elzárkózott a külvilág elől" - mondta el a Ripostnak a család egy közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.