Schobert Lara őszintén nyilatkozott: csak szülei miatt vállalja a szereplést - Videó

Rubint Réka Álarcos énekes Schobert Lara Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az egész Schobert család a nyilvánosság előtt éli az életét, a fitnesz-házaspár egyetlen lánya, Schobert Lara nem igazán örül annak, hogy szerepelnie kell.

Rubint Réka és Schobert Norbi 16 éves lánya az RTL Klub Reggeli című műsorában tett látogatást, ahol a műsorvezetőkkel együtt felidézték, milyen volt számára részt venni az Álarcos énekes című műsor első évadában, ahol fagyi jelmez mögé bújva csillogtathatta meg énektudását. Szép emlékként tekint vissza a műsorban való szereplésére a fiatal lány, mivel akkor úgy tudott szerepelni, hogy az emberek nem tudták róla, hogy ki is ő valójában.

Annak ellenére, hogy hatalmas rajongótáborral rendelkezik a TikTok oldalon és az Instagramon is egyre többen követik, meglepő dolgot árult el magával kapcsolatban Lara:

"Nem igazán szeretek szerepelni. (..) Nyilván anyáék miatt muszáj, nekem is kötelességem, magamtól nem tenném."

Az egyik műsorvezető, Lakatos Márk rákérdezett arra, hogy akkor miért ilyen aktív a TikTok oldalán, amire Lara azt válaszolta, hogy arra csak szórakozásként tekint, az Instagram az, amit "jobban figyelembe vesz".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.